Új kutatási projektek az Orvosi Vegytani Intézetben

2022, szeptember 15 - 09:00
Lontay Beáta egyetemi docens és Bay Péter egyetemi tanár OTKA témapályázatot nyert

GRATULÁLUNK!

Lontay Beáta, az Orvosi Vegytani Intézet egyetemi docense " Malignus melanóma célzott fotoablációja Hsp90 inhibitorokkal" című pályázatával 48 MFt támogatást nyert el az NKFIH témapályázatán.

Bay Péter, az Orvosi Vegytani Intézet egyetemi tanára ugyanebben a pályázati rendszerben került a támogatottak közé "A tankirázok szerepének vizsgálata a zsírdifferenciációban és a zsírsejtek működésében" című pályázatával. A négy éves időszakra elnyert támogatás értéke 48 MFt.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.